Verbindt mensen en idee├źn

Creatief denken

Cursusdata
di. 11 april 2023
13.00 tot 16.00
di. 18 april 2023
13.00 tot 16.00
Locatie Buurtcentrum stadspark, lorentzstraat 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 7 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Out of the box denken, we hebben het er wel eens over, maar wil jij leren hoe je dat echt doet? In de cursus ‘Creatief denken’ leer je verschillende denkvaardigheden om buiten de kaders te denken en op goeie ideeën te komen. We trainen onszelf om onze hersenen flexibeler te gebruiken, waardoor je creatiever wordt. Een soort hersengymnastiek om lenig te leren denken. Maar ook de benadering van meer inspiratie en flow in je ideeën komt aan bod. In de cursus gaan we aan de slag met verschillende denktechnieken zoals creatief waarnemen en flexibel associëren. En leer je de kracht kennen van een goede brainstorm of mindmap. Ook gaan we aan de slag met een eigen vraagstuk, waarbij je verschillende fases doorloopt om tot een goed idee te komen, en je zo naar huis gaat met jouw eigen out-of the box ideeën. Ontdek hoe je creatief denken kunt inzetten voor meer originele ideeën, oplossingen en kansen in jouw dagelijks leven!

Extra informatie

Bij de locatie is het betaald parkeren. 

Over de trainer

Lian Groenveld is zelfstandig trainer en coach. Zij geeft training, coaching en intervisie aan mensen die met hun hart werken, zoals professionals en vrijwilligers in de zorg en het onderwijs. Lian vindt het belangrijk om waarderend te werken, oog te hebben voor ieders kwaliteiten en om op een creatieve, maar ook praktische manier aan de slag te gaan. Lian gaat voor een leven lang leren, waarbij persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaan.

Website www.liangroenveld.nl,
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €75,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.