Verbindt mensen en idee├źn

Creatief denken.

Cursusdata
vr. 24 april 2020
10.00 tot 12.30
vr. 8 mei 2020
10.00 tot 12.30
vr. 15 mei 2020
10.00 tot 12.30
vr. 22 mei 2020
10.00 tot 12.30
vr. 5 juni 2020
10.00 tot 12.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 2 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Vanwege het corona Virus gaat deze workshop niet door. Diegenen die zich hebben aangemeld zullen opnieuw benaderd worden, zodra bekend is wanneer de workshop weer gegeven kan worden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Een goed idee, hoe kom je er op? Al doende. In deze cursus creatief denken oefen je met vele technieken en vaardigheden om out of the box te denken. Je zult ervaren dat er veel verschillende manieren zijn om patronen te doorbreken zodat je niet afhankelijk bent van een zo genaamd “Eureka!” moment. Maar dat niet alleen, ook het selecteren van ideeën, je idee bijslijpen en het in de praktijk brengen hoort bij het proces. En om te beginnen niet te vergeten, hoe kom je erachter wat je nou echt wil? Of wat het probleem werkelijk is waarvoor een nieuw idee nodig is in de organisatie. Het creatieve proces komt van begin tot het einde uitgebreid aan de orde.

 

Extra informatie

We gaan oefenen met diverse vormen van brainstormen zowel in de groep als individueel. Je kunt eigen casussen vanuit je vrijwilligerswerk of individuele omstandigheden meebrengen, zodat behalve dat je je creatieve mindset ontwikkelt je ook gelijk resultaten ziet.

Bij de MJD locatie is de mogelijkheid om gratis te parkeren

Over de trainer

Door haar achtergrond betreft studie psychologie, kunstacademie, haptonomie en diverse trainingen over innovatie en ondernemen, heeft Marjolein een fundament gecreëerd waarmee ze anderen betrekt in haar passie voor de authentiek creërende eigenschap van mensen. Door coaching en training met kennis, hart en ziel, laat ze mensen zichzelf verassen met veel nieuwe ideeën en wegen om deze vorm te geven.

Website http://www.creativityatwork.nl
Vanwege het corona virus gaan de cursussen van ontwikkellink in elk geval in de maand maart niet door. De cursussen gaan op een later moment weer door. U kunt zich gerust aanmelden, dan benaderen wij u zodra er een nieuwe datum gepland is.

Deze cursus kost normaliter €125,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.