Verbindt mensen en ideeën

Cursus “Verbinding, verdieping en verwondering”

Cursusdata
ma. 16 mei 2022
14.00 tot 16.00
ma. 30 mei 2022
14.00 tot 16.00
Locatie WerkPro, Zilverlaan 2 Groningen (trainingszaal nr 1)
Type & beschikbaarheid Cursus - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

In deze cursus draait het om contact maken. Vragen als “Wat leeft er allemaal in jou? Hoe maak je contact met een ander? Hoe sta je in je omgeving?” worden via diverse werkvormen beantwoord. Elke les is er een meditatie, wat lichaamswerk in de vorm van lichte bewegingen en er wordt getekend. Er zal meestal met kleurpotlood gewerkt worden, en er wordt zowel individueel als samen getekend. Je hoeft absoluut niet goed te kunnen tekenen, als je een potlood vast kan houden en die kunt bewegen over het papier dat is voldoende! Voor jezelf levert het meer inzichten op. Daarnaast is het doel vooral een gezellig samenzijn. De werkvormen die je zelf doet kun je meenemen naar je vrijwilligerswerk en daar uitvoeren. Ik ben altijd bereid om mee te denken hoe iets werkbaar is voor jouw doelgroep. Kortom wil je een moment per maand ontspannen samenzijn, meer ontdekken wat je kunt en inzichten opdoen, kom dan vooral!

Extra informatie

Bij de locatie van WerkPro kun je gratis parkeren

Over de trainer

Mariska Lunsing van Beeldend bezig! verzorgt de training. Zij werkt met kinderen, jongeren en volwassenen rond het beeldend bezig zijn, zoals cursussen van beeldende lessen, diverse workshops en individuele counseling m.b.v. beeldend werken. Mindfulness, meditatie, positieve psychologie, lichaamswerk, focussen en ademwerk zijn tevens inspiratiebronnen, die ingezet worden. Bij haar werk staan verbinding, verwondering en verdieping centraal. Zowel in je zelf, binnen contact en met je leefomgeving. Meer info zie facebook pagina of website Beeldend bezig!

Website https://www.beeldend-bezig.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.