Verbindt mensen en idee├źn

Dag van de vrijwilliger - Leer simpel een visueel verslag te maken

Cursusdata
di. 7 december 2021 16.00 tot 17.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Ontwikkeluurtje - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Ontwikkeluurtje

De kracht van beelden. Ons brein werkt heel goed op plaatjes.. We gaan meer aan als we beeld zien. Als je in een verslag, vergadering, training of coaching dus iets kunt tekenen kun je het beter opslaan en overbrengen. Iedereen kan tekenen, maar de kunst is om het zo simpel mogelijk te doen. In deze inspiratiesessie gaan we met de basis starten. Wat is het visuele alfabet? Hoe teken je eenvoudig bepaalde begrippen. Hoe maak je je tekening in 1 keer een stuk professioneler door kleur en schauwd toe te passen. Na een uurtje heb je de basis van tekenen te pakken waarmee je de eerste stappen kunt zetten om tekenen weer meer in je werk of je leven in te zetten. Deze training is uitstekend geschikt voor iedereen die niet meer durft te tekenen, maar het wel weer graag zou doen.

Extra informatie

Op 7 december 2021 is het de landelijke dag van de vrijwilliger. En hoe kan je dat beter vieren met een divers aanbod van 7 verschillende gratis ontwikkeluurtjes en een lekkere lunch. Dit aanbod is één van de 7 ontwikkelluurtjes. Kijk bij de rest van het aanbod voor de andere 6 ontwikkeluurtjes en/of meld je aan voor de gratis lunch. 

Bij MJD kun je gratis parkeren. 

Vanwege de huidige corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote (max 10) waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden.

 

 

Over de trainer

Marloes Tamminga is trainer, leefstijlcoach en tekenaar. Het liefst combineert ze alle drie dingen in haar dag. De laatste tijd tekent zij ook steeds meer voor andere organisaties. Ze vindt het leuk om andere te leren om weer met meer plezier te tekenen.

Website https://www.sollicitatiementor.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.