Verbindt mensen en idee├źn

Dag van de vrijwilliger - Levenswiel tekenen

Cursusdata
di. 7 december 2021 10.00 tot 11.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type & beschikbaarheid Ontwikkeluurtje - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Ontwikkeluurtje

Is jouw leven in balans? Hoe tevreden ben je met het leven dat je leidt? Wat is belangrijk voor jou? Door een levenswiel te tekenen krijg je zicht op hoe jouw energie verdeeld is over de verschillende gebieden in je leven. Aan welk levensgebied zou je meer aandacht willen besteden en hoe ga je dat doen?

Extra informatie

Op 7 december 2021 is het de landelijke dag van de vrijwilliger. En hoe kan je dat beter vieren met een divers aanbod van 7 verschillende gratis ontwikkeluurtjes en een lekkere lunch. Dit aanbod is één van de 7 ontwikkelluurtjes. Kijk bij de rest van het aanbod voor de andere 6 ontwikkeluurtjes en/of meld je aan voor de gratis lunch. 

Bij MJD kun je gratis parkeren. 

Vanwege de huidige corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote (max 10) waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden.

 

 

Over de trainer

Anita Schelling is NLP Trainer en Coach. Door NLP is mijn leven veranderd. Ik ervaar veel meer regie. Door te snappen hoe je brein werkt, krijg je invloed op je gevoelens. NLP leert je doelen stellen en bewuster communiceren. Dit vak had ik vroeger op school willen krijgen. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren.

Website http://www.anitaschelling.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.