Verbindt mensen en idee├źn

Dag van de vrijwilliger - Opfris uurtje van de Engelse taal

Cursusdata
di. 7 december 2021 15.00 tot 16.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type & beschikbaarheid Ontwikkeluurtje - 8 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Ontwikkeluurtje

Een leuke en laagdrempelige manier om engels te leren of je skills op te krikken. Tijdens dit ontwikkeluurtje gaan we met zijn allen in gesprek in het engels en leren we elkaar beter kennen aan de hand van een aantal opdrachten. Het doel is om een rustgevend uurtje te beleven, nieuwe mensen te leren kennen én onze engelse taal te verbeteren. En mocht het naar meer smaken dan kunnen we in januari wat uitgebreider met elkaar gaan oefenen via ontwikkellink

Extra informatie

Op 7 december 2021 is het de landelijke dag van de vrijwilliger. En hoe kan je dat beter vieren met een divers aanbod van 7 verschillende gratis ontwikkeluurtjes en een lekkere lunch. Dit aanbod is één van de 7 ontwikkelluurtjes. Kijk bij de rest van het aanbod voor de andere 6 ontwikkeluurtjes en/of meld je aan voor de gratis lunch. 

Bij MJD kun je gratis parkeren.

Vanwege de huidige corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote (max 10) waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden.

 

 

 

Over de trainer

Gisele Azad is een ondernemer op verschillende gebieden. Onder anderen helpt zij starters met het opzetten van een eigen (internationale) onderneming als consultant. Gisele heeft haar bachelor en master opleiding in het engels uitgevoerd in onder andere Zweden. Tegenwoordig geeft zij ook lezingen over het ondernemen op verschillende internationale universiteiten.

Website https://vrolijkheid.nl/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.