Verbindt mensen en idee├źn

Dag van de vrijwilliger - Samen nieuwe energie opdoen

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
di. 7 december 2021 11.00 tot 12.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Ontwikkeluurtje
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Ontwikkeluurtje

In deze bijzondere tijd is het fijn om je met anderen te verbinden en zo nieuwe energie op te doen. In deze workshop heb je verder niet iets speciaals nodig en je hoeft ook niet iets bijzonders te kunnen. Het enige dat je gaat inzetten is je gedachtekracht. Ik begeleid het proces van het richten van onze aandacht. De collectieve energie die hierdoor vrijkomt gaan we voor onszelf en de anderen gebruiken.

Extra informatie

Op 7 december 2021 is het de landelijke dag van de vrijwilliger. En hoe kan je dat beter vieren met een divers aanbod van 7 verschillende gratis ontwikkeluurtjes en een lekkere lunch. Dit aanbod is één van de 7 ontwikkelluurtjes. Kijk bij de rest van het aanbod voor de andere 6 ontwikkeluurtjes en/of meld je aan voor de gratis lunch. 

Bij MJD kun je gratis parkeren. 

Vanwege de huidige corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote (max 8) waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden.

 

 

Over de trainer

Magriet van der Werff heeft in vervolg op haar rechtenstudie jarenlang adviesfuncties vervuld bij diverse maatschappelijke organisaties tot het leven haar onaangenaam verraste en ze besloot het roer om te gooien. Na de opleiding tot transformationeel coach is ze haar eigen praktijk gestart. Haar drive is om ‘ander te helpen zichzelf te helpen’. Het is haar overtuiging en ervaring dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is, deze zit namelijk in jezelf. Dat klinkt heel simpel maar het is niet altijd eenvoudig om daar zelf bij te komen. Ze faciliteert het proces waarin je meer zicht krijgt op jouw oplossing.

Website http://magrietvanderwerff.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.