Verbindt mensen en idee├źn

Dagboek van een vrijwilliger

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
di. 3 maart 2020
13.30 tot 16.30
di. 10 maart 2020
13.30 tot 16.30
di. 17 maart 2020
13.30 tot 16.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Deze schrijfcursus is voor een ieder die van schrijven, van verhalen en van taal houdt. Voor iedereen die zijn of haar ervaringen uit werk en leven wil vastleggen, voor zichzelf of misschien ook voor de organisatie of de mensen met wie je werkt. In drie middagen leer je hoe je je ervaringen, dat wat je hoort, ziet en meemaakt, levendig op papier kunt krijgen. Je krijgt schrijftips en technieken. Leuke schrijfopdrachten helpen je op gang. Wie schrijft beleeft alles twee keer. Wie aandachtig leeft, hoort en ziet meer. Wie oog heeft voor details schrijft vanzelf boeiend. De drie bijeenkomsten zijn interactief, vol verhalen en verrassingen. Met een lacht en een traan. Zoals het leven.

Extra informatie

De MJD training locatie is goed te bereiken met de fiets, bus (lijn 10 halte leonard springerlaan) en met de auto (gratis parkeren)

Over de trainer

Iedereen heeft een verhaal. Door je verhaal te vertellen verrijk je jezelf en anderen. Van nature ben ik geïnteresseerd in die verhalen en in hoe het leven werkt. Ik heb gewerkt als trainer en coach op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling. Als docent drama en als actrice werkte ik met theater als middel om verhalen vorm te geven en te delen. Als schrijfdocent gebruik ik het liefst autobiografische verhalen als middel om het leven, jezelf en anderen beter te begrijpen. Door te schrijven vergroot je je inzicht en krijgen de dingen die je doet en meemaakt opnieuw betekenis. Schrijven is fijn en verrijkend. Ik neem je graag mee op het schrijfpad. www.ritaspijker.nl

Website www.ritaspijker.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.