Dichter bij jezelf

Dichter bij jezelf
Cursusdata
di. 17 september 2024 10.00 tot 13.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorenzstraat 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 3 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Een ochtend om je eigen wijsheid te ontdekken door te schrijven en te dichten. Via de dichter in jezelf kom je dichter bij jezelf : -) Laat je verrassen door jouw woordkracht en creatie!We gaan deze ochtend spelen met taal, schrijven en dichten aan de hand van eenvoudige, leuke oefeningen en dichtvormen. Ook zullen we iets tekenen of een kleine collage maken. Bij dit creëren gaat het niet om mooi of goed, het gaat om jou en wat er gezien wil worden zonder dat je hoofd zich ermee kan bemoeien. Inzicht in jezelf, je leven en je vragen voor je eigen reflectie en inspiratie. Dichter bij jezelf: doe je mee?

Extra informatie

Anita zorgt voor basismateriaal om mee te werken. Neem als je wilt je favoriete pen, schrijfblok, potloden en eventueel een paar tijdschriften mee.

Over de trainer

Anita Pardijs (1974) is trainer en begeleider met een hart voor mensen die hun thuis, hun eigen wijsheid en waarheid willen vinden. Ze werkt met een patchwork aan methodes; van creatief tot systemisch en zijnsgericht, van NLP tot IFS en ACT. Centraal staat hierin steeds weer verbinden met je essentie; thuiskomen in jezelf. Om van daaruit je dingen te doen en te ontdekken waar je blij van wordt. Zijn en leven dus :-)

Website: https://www.anitapardijs.nl