Verbindt mensen en idee├źn

Een scherpe geest met het Zwaard en Japans Theeritueel

Cursusdata
wo. 27 oktober 2021
14.00 tot 17.00
wo. 3 november 2021
14.00 tot 17.00
wo. 10 november 2021
14.00 tot 17.00
wo. 17 november 2021
14.00 tot 17.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type & beschikbaarheid Cursus - 2 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Ontdek je eigen (mentale) krachten door leuke oefeningen te doen met het Japanse houten zwaard en traditioneel matcha thee te drinken. Maak gebruik van geheimen van de samoerai. Wil je graag mediteren, maar vind je stiltemeditaties te moeilijk of te saai? Wil je op een bijzondere manier mindfulness leren? Wil je graag je lijf gebruiken om je mentaal te ontwikkelen? Wil je graag scherpte en focus ontwikkelen, op een niveau waarvan je dat nog niet eerder hebt ervaren? Wil je leren om puur intuïtief te kunnen werken? Wil je leren om op een bijzondere manier energetisch connecties met andere mensen te maken? Wil je mentale tactieken leren, die jou in je dagelijkse leven meer succesvol zullen maken? Hou je van ervarend leren? Op een veilige en leuke manier leer je bewegen met het zwaard en wordt je je bewust van de cirkels, die de ruimte om je heen verdelen. Deze cursus geef ik al twintig jaar aan mannen en vrouwen in de leeftijden van 8 tot 80. Iedereen kan dit. Jij ook!

Extra informatie

Bij MJD kun je gratis parkeren. 

Over de trainer

De training wordt gegeven door Max Sluiman. Max is hoofd van de Japanse krijgskunst stijl Senjo Ryu en eigenaar van ZA-ZEN, het bedrijf waarin de mentale kant van Japanse krijgskunst wordt gecombineerd met Zen en psychologie, om zo het beste uit jou naar boven te kunnen halen. Al twintig jaar specialist in zelf-actualisatie. Max: "Als ik iemand zie opbloeien en ik heb daar een bijdrage aan kunnen leveren, dan wordt ik echt blij!"

Website https://za-zen.nl/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €150,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.