Verbindt mensen en idee├źn

Een video die werkt. Maak een video pitch.

Cursusdata
di. 28 januari 2020 09.30 tot 13.00
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Vind je het lastig om te vertellen waar jij goed in bent? Of om aan te geven waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Laat het dan zien met een videopitch. Hiermee breng je heel eenvoudig in beeld waar jij trots op bent. En maak je anderen nieuwsgierig voor datgene waar jij voor gaat. Of dat nu om je hobby, je werk of de organisatie waar jij je voor inzet gaat. Hoe je een videopitch maakt, leren wij je tijdens deze workshop. Samen denken we na over wat jij te bieden hebt, hoe je dat het beste in beeld kunt brengen en hoe je daar een mooie pitch van maakt. Zodat je aan het einde van de workshop naar huis gaat met een kant-en-klaar eindresultaat. Deze workshop wordt gegeven door twee trainers van Videoprofs: Marieke Verdijk (camerajournalist) en Lottie Herfkens (communicatie-adviseur).

Over de trainer

Marieke Verdijk: Sinds 2006 maak ik als freelance Camerajournalist (Camjo-)films voor verschillende organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. Mijn stijl zou ik omschrijven als inhoudelijk, betrokken en helder. Dankzij mijn diverse achtergrond kan ik makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Lottie Herfkens: Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van onlinecommunicatie en tien jaar op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doel. Welke boodschap je ook hebt: ik help je die vertalen.
Website http://www.videoprofs.nl
Deze cursus kost normaliter €52,50 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.