Verbindt mensen en ideeën

Een video die werkt. Maak je eigen videopitch

Cursusdata
ma. 7 september 2020 09.30 tot 12.30
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 4 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Wil je jouw verhaal krachtig vertellen? Laat het dan zien met een videopitch. Hiermee breng je heel eenvoudig in beeld waar jij trots op bent. En maak je anderen nieuwsgierig voor datgene waar jij voor gaat. Of dat nu om je hobby, je (vrijwilligers)werk of de organisatie waar jij je voor inzet gaat. Hoe je een videopitch maakt, leren wij je tijdens deze workshop. Samen denken we na over wat jij te bieden hebt, hoe je dat het beste in beeld kunt brengen en hoe je daar een mooie pitch van maakt. Zodat je aan het einde van de workshop naar huis gaat met een kant-en-klaar eindresultaat. Deze workshop wordt gegeven door twee trainers van Videoprofs: Marieke Verdijk (camerajournalist) en Lottie Herfkens (communicatieadviseur).

Extra informatie

Deze training is bedoeld als aftrap voor de Video Challenge die we vanaf 14 september bij Ontwikkellink geven. Deze Challenge bestaat uit vijf workshops waarin je alles leert over het maken van promotievideo's voor jouw organisatie of bedrijf. Wil je aan de Challenge meedoen, en heb je nog niet aan onze workshop smartphone video’s maken meegedaan? Dan is het handig om je voor deze workshop aan te melden. Je bent dan goed voorbereid op de challenge! Natuurlijk kun je ook alleen deze workshop volgen. Deelname aan de challenge is niet verplicht.Bij MJD kun je gratis parkeren. (aanbellen bij de slagboom)

Over de trainer

Marieke Verdijk: Sinds 2006 maak ik als freelance Camerajournalist films voor verschillende organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. Ik kan je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Lottie Herfkens: Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van onlinecommunicatie en tien jaar op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doel. Welke boodschap je ook hebt: ik help je die vertalen.

Website http://www.videoprofs.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €85,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.