Verbindt mensen en idee├źn

Familieopstellingen

Cursusdata
vr. 27 maart 2020 09.00 tot 13.00
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 4 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Workshop

Binnen het Systeemgericht werken gaan we uit van een familie als een systeem. Een individu wordt in dit kader niet alleen als los persoon bekeken, maar vooral als onderdeel van dit systeem (vader, moeder, zussen, broers, partners, (klein)kinderen, etc.).Dit systeem is van invloed op hoe een individu in het leven staat, denkt en handelt. Tijdens deze workshop krijg je korte theorie over wat familieopstellingen inhouden en gaan we aan de slag met een aantal manieren die helpend kunnen zijn voor jezelf om inzicht te krijgen in je eigen familiesysteem. Daarnaast gaan we natuurlijk werken met opstellingen.

Extra informatie

Tijdens deze workshop kun je gratis parkeren bij de MJD locatie

Over de trainer

Mijn naam is Joanna Goebertus. Vanaf 1995 ben ik werkzaam als maatschappelijk werker bij MJD en begeleid ik met veel plezier mensen, zowel individueel als in groepsverband. Sinds 2014 werk ik daarnaast ook in mijn eigen praktijk voor lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie. Mensen boeien mij. Ieder mens heeft een eigen verhaal te vertellen. Dat verhaal bestaat niet alleen uit feiten en gebeurtenissen, maar juist ook uit de beleving en gevoelens van een mens. Dat maakt een mens tot een mens, ieder mens is uniek! En daar ben ik nieuwsgierig naar. Zowel vanuit MJD als binnen mijn eigen praktijk heb ik ervaring met het geven van trainingen. Mijn kracht ligt in verbinden en coachen, en via oefeningen deelnemers zelf laten ervaren.

Website www.mjd.nl
Deze cursus kost normaliter €50,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.