Verbindt mensen en idee├źn

Geluk kun je leren?!

Cursusdata
wo. 18 maart 2020
09.30 tot 12.30
wo. 25 maart 2020
09.30 tot 12.30
Locatie De Wiershoeck, Beijumerweg 20, 9737 AD Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Geluk is zo ongeveer het hoogste goed dat de mens wil bereiken. Wat is geluk? En kun je het ook leren? Is geluk hebben hetzelfde als geluk voelen? In deze cursus wordt geluk bekeken vanuit een geïntegreerd westers en spiritueel perspectief. In deze cursus worden hoofd, hart en handen met elkaar verbonden. De handvatten die aangereikt worden zijn toepasbaar op het dagelijkse leven.

Extra informatie

Deze cursus bestaat uit 2 delen waarin theorie en praktijk met elkaar verbonden zijn. Je krijgt inzicht in de kracht en kwetsbaarheid van geluk, en je leert om je vermogen om geluk te ervaren te vergroten. In deel 2 breng je je eigen geluk in beeld.

De cursus wordt in samenwerking met de Wiershoeck aangeboden en zal ook op deze locatie gegeven worden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Over de trainer

Deze cursus wordt gegeven door Sadhna Oediet Doebé. Onder het motto van :”Geluk vermenigvuldigt zich, wanneer je het deelt”, deelt zij graag haar gelukslessen. Sadhna is als Hindoe geboren en woont in Nederland vanaf haar 12e levensjaar. Haar levenswijze is geïnspireerd op Hindoeïstische, Boedhistische en Westerse filosofie. Zij heeft op haar 14e de kracht van mediteren ontdekt. Dit gaat met ups en downs, net als het ervaren van een geluksgevoel. Zij heeft ervaren dat, hoewel het hard werken is, je invloed kunt uitoefenen op de mate van "geluk voelen".

Website https://sadhnainpowerment.nl/over/
Deze cursus kost normaliter €50,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.