Verbindt mensen en idee├źn

Gelukkig zijn kun je leren?!

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 15 januari 2021
09.30 tot 12.30
vr. 22 januari 2021
09.30 tot 12.30
vr. 29 januari 2021
09.30 tot 12.30
Locatie Locatie Stichting Vlechter, Sweitzerlaan 4 Groningen - grote vergaderzaal (tot 20 personen)
Type Cursus
Voor wie? Organisaties

Over de Cursus

Gelukkig zijn is zo ongeveer het grootste goed dat de mens wil bereiken. Wat is gelukkig zijn? En kun je het ook leren? Is geluk hebben hetzelfde als je gelukkig voelen? Waarom willen we gelukkig zijn? In deze cursus wordt geluk bekeken vanuit een geïntegreerd westers en spiritueel perspectief. In deze cursus worden hoofd, hart en handen met elkaar verbonden. De handvatten die aangereikt worden zijn toepasbaar op het dagelijkse leven.

Extra informatie

Deze cursus bestaat uit 3 delen waarin theorie en praktijk met elkaar verbonden zijn. Je krijgt inzicht in de kracht en kwetsbaarheid van geluk, en je leert om je vermogen om geluk te ervaren te vergroten. In deel 2 breng je je eigen geluk in beeld. In deel 3 gaan we geluk delen met elkaar door met en van elkaar te leren hoe ons geluk te vergroten.

Bij de trainingsruimte van stichting Vlechter kun je gratis parkeren (graag even aanbellen bij de slagboom) 

Over de trainer

Deze cursus wordt gegeven door Sadhna Oediet Doebé. Onder het motto van: ”Geluk vermenigvuldigt zich, wanneer je het deelt”, deelt zij graag haar geluk lessen. Sadhna is als Hindoe geboren en woont in Nederland vanaf haar 12e levensjaar. Haar levenswijze is geïnspireerd op Hindoeïstische, Boeddhistische en Westerse filosofie. Zij heeft ervaren dat, hoewel het hard werken is, je invloed kunt uitoefenen op de mate van "gelukkig voelen". Sadhna is expert in zelfleiderschap. Zij geeft individuele coaching in haar eigen praktijk en teamcoaching in organisaties. Haar coaching is gericht op vergroten van zelfregie en zelfvertrouwen door gebruik te maken van innerlijke kracht en authenticiteit. www.sadhnainpowerment.nl

Website https://sadhnainpowerment.nl/over/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.