Geluks Mind-Walk

Geluks Mind-Walk
Cursusdata
di. 11 juni 2024 10.30 tot 13.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorentzstraat 11, 9727 HW Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 9 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Wandel mee en je kunt je geluk niet op, tijdens deze Mind-Walk® wandeling door het stadspark van Groningen.De wandelingen hebben elke maand een ander thema. Ze zijn los van elkaar te volgen. Elke maand meegaan kan natuurlijk ook! Mind-Walk, dat is heerlijk buiten wandelen met aandacht voor jezelf en de natuur. Het wandelen wordt afgewisseld met oefeningen uit oosterse en westerse beweegstromingen, met ontspannings- en ademhalingsoefeningen en met meditatiemomenten.Deelnemen aan de Mind-Walk wandeling is een echt ME-moment en een waardevol oplaadmoment binnen de hectiek van alledag. We treffen elkaar bij het buurtcentrum en maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna gaan we aan de wandel. Zo'n 2 á 3 km. Het thema van deze Mind-Walk is ‘geluk’. Je hebt geen loterij nodig om gelukkig te worden, want jij bent zelf het lot uit de loterij. Gelukkig zijn zit in onszelf, maar soms lijkt het even weg te zijn. Tijdens de oefening roepen we het geluk in jou naar boven. Het is er echt! Na afloop van de wandeling sluiten we gezellig af met soep bij ‘tBuurtcentrum. Je keert ontspannen en met nieuwe inzichten huiswaarts.Ik zie uit naar je komst! Tot dan!

Extra informatie

De wandelingen gaan altijd door, tenzij de weersomstandigheden code geel, oranje of rood zijn. Het is handig is om je net iets warmer te kleden. Doordat we regelmatig stil staan of zitten voor een oefening, zul je sneller afkoelen. Neem een flesje water en een zitmatje of plastic zak mee om op te zitten.

Over de trainer

Deze cursus wordt gegeven door Margriet Hekkert: "Ik breng rust in het leven van mensen waarvan de wereld op z’n kop staat door ziekte. Dit doe ik vanuit mijn expertise als trainer én vanuit mijn ervaringsdeskundigheid. Mijn specialisaties zijn rouwverwerking, communicatie en energiemanagement. Bij voorkeur werk ik in de natuur. Want daar heerst rust, worden problemen als vanzelf luchtiger en ontdekken we samen nieuwe paden. Je kunt mij inzetten voor retraite, coaching, training en Mind-Walk wandelingen op een mooie plek in de natuur bij jou om de hoek. Lees mijn verhaal op https://houtmoed.com/"Website http://www.houtmoed.com

Website: http://www.houtmoed.com