Verbindt mensen en ideeën

Handig! Video’s monteren op je smartphone

Cursusdata
do. 17 september 2020 09.30 tot 10.30
Locatie Online
Type & beschikbaarheid Online workshop - 2 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online workshop

Filmen met je smartphone is superhandig. Je hebt je smartphone immers altijd bij je. De kwaliteit van de camera is bovendien heel erg goed. Nog makkelijker is het dat je er ook video’s op kunt monteren. Want dan kun je die daarna meteen delen met je familie, vrienden of online. Wil je weten hoe je dat doet? In een uurtje leggen we je dat uit. Hiervoor gebruiken we een app op je mobiele telefoon die heel makkelijk is in het gebruik. Zelfs als je niet zo goed de weg weet op je smartphone! Deze workshop wordt gegeven door Marieke Verdijk (videomaker) en Lottie Herfkens (online communicatieadviseur).

Extra informatie

De workshop is los te volgen of als onderdeel van de serie online workshops over video op je smartphone. 17 september is de workshop: Handig! Video’s monteren op je smartphone. 25 september de workshop: Versta je me? Hoe je makkelijk je smartphone video ondertitelt. Al deze workshops zijn ook te volgen als onderdeel van de Video Challenge (In deze serie fysieke workshops ga je gericht aan de slag met het maken van promotievideo's voor jezelf, jouw organisatie of bedrijf. Deze bijeenkomsten zijn op 7, 14, 21 en 28 september en 5 oktober).

Online deelnemen? Hoe het werkt kun je hier vinden https://www.link050.nl/aan-de-slag-met-meet/

Over de trainer

Marieke Verdijk: Sinds 2006 maak ik als freelance Camerajournalist films voor verschillende organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. Ik kan je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Lottie Herfkens: Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van onlinecommunicatie en tien jaar op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doel. Welke boodschap je ook hebt: ik help je die vertalen.

Website http://www.videoprofs.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.