Verbindt mensen en idee├źn

Helder en positief communiceren

Cursusdata
do. 13 februari 2020
10.00 tot 12.00
do. 27 februari 2020
10.00 tot 12.00
do. 12 maart 2020
10.00 tot 12.00
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig

Over de Cursus

Wij communiceren de hele dag door met de mensen om ons heen. Bewust of onbewust, met of zonder woorden. Terwijl we hard ons best doen te vertellen wat we wel of juist niet willen gaat het toch vaak mis. Je voelt je misschien niet gehoord, wordt onzeker over jezelf, voelt je geïrriteerd door anderen of vice versa. Soms ontstaat er zelfs ruzie terwijl dat helemaal niet je intentie is. Tijdens deze cursus zoomen we in op een aantal aspecten van (mis)communicatie.

Extra informatie

We gaan aan de slag met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen om meer zicht te krijgen op de achterliggende lagen rondom communicatie. Wat is helpend, ondersteunend en wat juist niet. Het is mogelijk dat een deel van de cursus honden een bijdrage leveren binnen het traject. Mocht je dus bang zijn voor honden, laat het dan vooraf weten!

Over de trainer

Anja Kuhn heeft een eigen coachpraktijk en ondersteunt mensen die tijdelijk vastlopen. Dan kan zijn door een burn-out of overspannenheid, maar ook tijdens veranderende levensfases. Denk hierbij aan ontslag, scheiding of kinderen die het huis uit gaan. De balans is zoek en je weet even niet meer zo goed hoe verder. Anja werkt met diverse methodes zoals systemisch werk, opstellingen, schrijven naar InZicht, spiegelen met honden, EMDR en nog veel meer. Naast coach is Anja ook begeleider voor mensen met serieuze Angst voor honden en verzorgt zij diverse cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Website www.flowemotion.nl
Deze cursus kost normaliter €32,50 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.