Verbindt mensen en idee├źn

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!

Cursusdata
vr. 18 september 2020 10.30 tot 12.00
Locatie Online
Type & beschikbaarheid Online workshop - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online workshop

Door te tekenen ga je op zoek naar wat jouw blij maakt. In deze tijd van Corona is het fijn om wat handvatten te krijgen; wat jouw optilt, oplift of opmontert. Want het is gewoon niet leuk! Dus hoe kan jij toch zelf je slingers ophangen en wat lichter door het leven gaan? Je hoeft niet goed te kunnen tekenen! Heb je er zin om even creatief bezig te zijn en zodoende jezelf wat beter te leren kennen en ook samen met de andere cursisten een activiteit te doen: meld je dan vooral aan.

Extra informatie

Het is een online workshop. Je hebt minimaal een computer of laptop nodig met een redelijke camera, zodat ik en de andere cursisten de tekening goed kunnen zien. Voor het tekenen heb je hooguit een A4 vel papier nodig en wat kleuren; kleurpotloden, stiften of krijtjes.
Handleiding voor online deelnemen:

https://www.link050.nl/aan-de-slag-met-meet/

 

Over de trainer

De workshop wordt verzorgd door Mariska Lunsing van "Beeldend bezig!" Ze biedt kinderen, jongeren en volwassenen beeldende, creatieve en/of kunstzinnige workshops en lesseries. Daarnaast biedt ze individuele begeleiding met behulp van de Tekentaal voor volwassenen en kindertekentherapie. In haar werk is de kern verbinding, verdieping en verwondering. Dat geldt voor binnen de mens als individu, mensen onderling en weer een grotere cirkel de mensen en hun omgeving. Hierdoor ontstaat er na een workshop vaak een vervolg bijv. contact na de workshop tussen cursisten onderling.

Website https://www.beeldend-bezig.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.