Verbindt mensen en idee├źn

Het perfecte plaatje: begin je eigen Instagram-account

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
di. 10 december 2019 09.30 tot 10.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig

Over de Workshop

Instagram wordt steeds populairder onder volwassenen en bedrijven. Niet zo gek, want op Instagram deel je foto’s en video’s met elkaar. En beelden blijven nu eenmaal veel beter hangen dan tekst. In deze workshop leer je wat Instagram precies is, wat jij ermee kunt doen en hoe je een eigen Instagram-account begint. Meenemen naar de training: laptop, smartphone (optioneel).

Extra informatie

Wat is er nu fijner dan mooie foto's bekijken? Op Instagram kan het. Maar natuurlijk is dit platform meer. Als gebruiker kun je er allerlei soorten informatie delen en vinden. En voor bedrijven is het een goed promotiekanaal. In deze workshop wil ik laten zien wat je allemaal met Instagram kunt. Of hoe je gewoon kunt genieten van een mooi plaatje.

Over de trainer

Deze workshop wordt verzorgd door Lottie Herfkens. Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Werkervaring heb ik opgedaan bij verschillende organisaties, waaronder het Groninger Museum, Alzheimer Nederland, VU Amsterdam en War Child. Met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je deze kanalen kunt gebruiken en wat de meerwaarde daarvan is. Ik laat je zien dat Instagram niet zinloos is, maar juist een heel mooie middel om op een laagdrempelige, snelle manier met anderen te communiceren.

Website http://www.videoprofs.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.