Verbindt mensen en idee├źn

Hoe verbeter je concentratie en aandacht voor leren en functioneren?

Cursusdata
ma. 24 februari 2020 09.30 tot 12.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Deze workshop geeft inzicht in onderliggende factoren met betrekking tot concentratie en aandachtsproblemen. We gaan aan de slag met praktische oefeningen voor concentratie, ontspanning en brein samenwerking. We maken hierbij gebruik van observaties om te ervaren wat een oefening daadwerkelijk kan doen. Dit doen we individueel, in tweetallen en met de groep. Je kunt de oefeningen meteen inzetten voor jezelf, degene met wie jij werkt en ook voor je eigen kind. De oefeningen zijn afkomstig uit diverse methodes waaronder Educatieve Kinesiologie (Movement Based Learning, Brain Gym®, reflexintegratie) en een vernieuwende gezondheidsmethode genaamd BodyTalk. Wat levert deze workshop je op? Je krijgt inzichten en een pakket praktische tools om concentratie en aandacht te versterken.

Extra informatie

Draag voor de workshop gemakkelijk zittende kleding. Docent: Maria Louise Booisma Educatief kinesioloog & Complementair therapeut Groningen is mijn “Home town”. Ik vind het leuk om hier samen aan de slag te gaan en mijn kennis en ervaring te delen.

Bij MJD is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Over de trainer

Na 15 jaar werken als leerkracht op een mytylschool (met als specialisme drama en spel), startte ik na een verdiepingstraject in 2015 met therapeut werk met volwassenen en kinderen. Eveneens ben ik docent Movement Based Learning, Brain Gym®104 en Brain Gym®170 for Special Needs.

Website http://www.joyoflife.nu/
Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.