Hoe zeg je het ook al weer in het Engels? How do you say it again in English? Engelse opfris workshop

Hoe zeg je het ook al weer in het Engels? How do you say it again in English? Engelse opfris workshop
Cursusdata
vr. 1 maart 2024 14.00 tot 16.00
Locatie Wijkcentrum bij van houten, oliemuldersweg 47 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 3 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Deze workshop is voor vrijwilligers die het gevoel hebben dat ze niet genoeg Engels hebben gehad op de middelbare school, of die zich onzeker voelen over hun niveau Engels. Als je in je vrijwilligerswerk te maken krijgt met mensen die je in het Engels te woord moet staan, en je wilt je vaardigheden hierin verbeteren, dan is deze workshop hier een mooie voor. De workshop start op beginnersniveau en behandelt kort de grammatica, vocabulaire en spreekvaardigheid. 

Extra informatie

Bij grote belangstelling gaat Ontwikkellink, als vervolg hierop, een uitgebreide Engesle taal opfriscursus aanbieden zodat je nog meer kan leren van de Engelse taal. Nu eerst een workshop om te starten en te ontdekken hoeveel vrijwilligers de Engelse taal weer willen opfrissen. Meld je vooral aan. 

Over de trainer

Ingrid Fischer verzorgt de Cursus Engels. Met een achtergrond in Engelse Taal en Cultuur en Toegepaste Taalwetenschap, geeft ze al vele jaren met enthousiasme Engels les aan uiteenlopende groepen studenten en cursisten, zowel bij de Hanzeghogeschool als vanuit haar eigen bedrijf. Een taal leren is niet altijd even makkelijk en ook niet altijd even leuk, maar het brengt zoveel mogelijkheden als je je langzaamaan steeds beter uit kunt drukken. Door de taal te gebruiken, zelfs wanneer je er nog niet zo goed in bent, en door er veel mee in aanraking te komen en ermee te oefenen, wordt het steeds makkelijker en leuker.

Website: https://ingridfischer.nl/