Verbindt mensen en ideeën

Improvisatie met Impact

Cursusdata
ma. 20 februari 2023
19.30 tot 21.30
ma. 6 maart 2023
19.30 tot 21.30
ma. 13 maart 2023
19.30 tot 21.30
ma. 20 maart 2023
19.30 tot 21.30
Locatie locatie informatie volgt nog
Type & beschikbaarheid Cursus - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Op verzoek van vrijwilligers bieden we opnieuw deze leuke, speelse en leerzame improvisatie theater cursus aan. Met de basishouding en uitgangspunten van improvisatietheater kun je een flexibele mindset trainen. Hiermee leer je spelenderwijs omgaan met onverwacht situaties in je (vrijwilligers)werk.

Extra informatie

Train je eigen flexibele mindset. Deze “spier” helpt je om je veerkracht te vergroten. Zo leer je kansen en uitdagingen te zien in onverwachte situaties. In vier dagdelen ga je spelenderwijs aan de slag met thema’s als; - het accepteren van de situatie, samenwerken, - elkaar laten stralen, - het volgen van spontane ingevingen/impulsen (bij twijfel gaan!) -het opbouwen van een verhaal.

Over de trainer

Als trainer daagt Evelien mensen uit om de speelse kant in zichzelf te herontdekken. Zij gelooft dat door te spelen je veerkrachtig en flexibel blijft van geest. Zo kun je iedere storm trotseren die er op je pad komt én maak je de wereld een stukje mooier.

Website evelienkorf.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €95,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.