Verbindt mensen en idee├źn

Improvisatie

Cursusdata
di. 12 november 2019
13.30 tot 16.30
di. 26 november 2019
13.30 tot 16.30
Locatie Timpweg 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 10 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Cursus

Improviseren wordt vaak gebruikt bij theater of muziek. Maar improviseren heb je ook in je werk nodig. Je kan nu eenmaal niet alles vastleggen, je moet juist leren omgaan met onzekerheden. Dit doe je door te leren improviseren, je gemak vinden in een situatie die je in eerste instantie ervaart als vaag, onduidelijk of chaotisch. 

In deze cursus wordt geoefend met (theater) improvisatietechnieken en daarna wordt er ingegaan op het scheppen van een omgeving waarin je creatieve vermogen wordt aangewakkerd. 

Over de trainer

Barbara Vonk is trainer en docent. Ze heeft vele jaren volwassenen  getraind in o.a. kernkwaliteiten, sociale vaardhigheden. Ze geeft al vele jaren cursussen aan vrijwilligers in Groningen op de Timpweg.  

Ton Meijer is trainer, acteur, auteur en regisseur. Hij heeft in diverse theaterstukken gespeeld en geregiseerd. Hij heeft diverse cursussen gegeven aan de vrijwilligers in Groningen als trainingsacteur. 

Website http://www.dewitteschuit.nl
Deze cursus kost normaliter €60,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.