Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.

In het kader van de dag van de vrijwilliger 2023: Zilveren Gehamerde Ring Maken!

In het kader van de dag van de vrijwilliger 2023: Zilveren Gehamerde Ring Maken!
Cursusdata
di. 12 december 2023 10.00 tot 12.00
Locatie Urban Heart - Boterdiep 111 Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Vanwege grote belangstelling bieden we deze workshop opnieuw aan. 

Als edelsmid aan de slag tijdens deze workshop Zilveren Gehamerde Ring Maken! In deze workshop Zilveren Gehamerde Ring Maken ga je edelsmeden! Wij zorgen er voor dat alles in ons atelier of elders voor je klaarligt om een mooie, stoere gehamerde ring te maken. Je gaat zelf leren om de ring op jouw maat te zagen, schuren, en solderen en polijsten. Als afwerking mag je er daarna op los hameren! Het Sterling zilver dat gebruikt wordt is natuurlijk bij de workshop inbegrepen.

Extra informatie

Op 7 december 2023 viert Groningen de dag van de vrijwilliger. Een speciale dag voor jou als vrijwilliger. De gemeente Groningen wil jou en je mede vrijwilligers bedanken voor jullie tomeloze inzet, betrokkenheid, tijd, energie, aandacht en nog veel meer. Groningen kan niet zonder al die mooie vrijwilligers. Om jullie dag te vieren biedt Ontwikkellink de laatste twee maanden van het jaar verschillende creatieve workshops. Deze workshop is er één van. Geniet ervan.

Over de trainer

Ontwikkellink is het online platform waar alle geweldige vrijwilligers, inwoners die betrokken zijn bij buurt initiatieven, actief zijn bij een school, een sport of elders zich gratis kunnen laten ontwikkelen. Het aanbod is gratis voor jou als dank voor je inzet, aandacht, tijd, liefde, oog voor de medemens en nog veel meer. Op jaarbasis bieden we gemiddeld meer dan 100 verschillende workshops, cursussen, e-learning, lezingen etc. aan. We werken vraaggericht voor zowel de individuele vrijwilliger als op maat voor een vrijwilligersorganisatie. Ook komen we graag met aanbod in jouw wijk of dorp. Voor meer informatie over een aanvraag verzoek www.link050.nl of mail naar ontwikkellink@link050.nl

Website: https://www.link050.nl