In het kader van de dag van de vrijwilliger - Samen Christmas songs zingen

In het kader van de dag van de vrijwilliger - Samen Christmas songs zingen
Cursusdata
do. 14 december 2023 09.30 tot 12.00
Locatie Wijkcentrum 'Het Dok', kajuit 4 Groningen
Type & beschikbaarheid Overig - 9 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Overig

Kerst komt eraan. Op de radio hoor je alweer allerlei verschillende christmas songs. Tijdens deze workshop ga je als vrijwilliger zelf en samen met andere vrijwilligers, christmas songs zingen tijdens een eenmalige interactieve workshop onder leiding van de professionele zangleider Pieter Bosma. Tijdens deze workshop gaat hij jou laten ervaren hoe het is om te zingen met je hele lichaam zodat je stemgeluid voluit gaat klinken en je er expressie aan kan geven. Plezier staat voorop!

Het maakt niet uit of je al een meer ervaren zanger bent, voor de eerste keer in een koor gaat zingen of gewoon voor de lol wilt zingen, deze workshop is voor iedereen! Het beloofd een leuke en interactieve workshop te worden waarin we samen verschillende kerstliederen (christmas songs) en canons zullen gaan zingen. 

 

 

 

 

Extra informatie

Op 7 december 2023 viert Groningen de dag van de vrijwilliger. Een speciale dag voor jou als vrijwilliger. De gemeente Groningen wil jou en je mede vrijwilligers bedanken voor jullie tomeloze inzet, betrokkenheid, tijd, energie, aandacht en nog veel meer. Groningen kan niet zonder al die mooie vrijwilligers. Om jullie dag te vieren biedt Ontwikkellink de laatste twee maanden van het jaar verschillende creatieve workshops. Deze workshop is er één van. Geniet ervan.

Over de trainer

Pieter Bosma studeerde psychologie aan de RuG en directie aan het Artez Conservatorium in Zwolle, waar hij ook de minor koordirectie volgde. In de afgelopen jaren heeft Pieter zich verder ontwikkeld door lessen orkest- en operadirectie te volgen bij Antony Hermus, en mentoring bij Chris Fictoor via de Leiderschaps Academie voor Dirigenten (LEAD). Momenteel is hij als dirigent verbonden aan Kamerkoor Peize, Tutti Cantano, Brassband ‘Elad’ te Muntendam en Fanfare ‘Excelsior' in Oosterhesselen.

Website: https://www.link050.nl