Verbindt mensen en idee├źn

In the picture

Cursusdata
wo. 5 februari 2020
09.30 tot 11.00
wo. 12 februari 2020
09.30 tot 11.00
wo. 19 februari 2020
09.30 tot 11.00
Locatie MJD Leonard Springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 4 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Cursus

Tijdens de bijeenkomsten geven we alle deelnemers onze beste tips en truuks hoe ze zichzelf zo goed mogelijk ‘in the picture’ kunnen zetten zowel tijdens als buiten hun werkzaamheden. Het doel is om deelnemers met de best mogelijke foto en kennis naar huis te laten gaan die te gebruiken is voor Linkedin of andere doeleinden.

Waarom ‘In the picture? ‘ Het is soms lastig om naar jezelf te kijken en te zien waar je kwaliteiten en sterke punten liggen. Hoe kun je opvallen tussen alle anderen en wat maakt dat jij nou gemaakt bent voor die ene klus of activiteit? Hoe profileer je jezelf? Met deze workshop willen we je bewust maken van jouw kwaliteiten en daarmee een plan maken hoe je jezelf in je vrijwilligerswerk en daarbuiten echt in the picture kan zetten. Wat heeft een linkedin foto te maken met jezelf profileren? Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto is tegenwoordig een persoonlijke uithangbord voor de online wereld. Het dient als een eerste indruk voor jou als professional, als mens en vrijwilliger. Zeker op platformen als LinkedIn kan dit invloed hebben op je kans op een baan of loopbaan.

Over de trainer

Tijdens de workshop "In the Picture" sta jij centraal! Wij, Julian en Marije, houden ons dagelijks bezig met ons promotiebedrijf 10 Kuub Zand. Met onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat mens of bedrijf op de kaart wordt gezet of in the picture komen. Na enthousiaste reacties op de eerste "In the picture" tijdens de workshopcarrousel, hebben we dit uitgebreid naar een driedelige workshop. Hier krijg je op een laagdrempelige manier alle trucs en tips om jouw beste kant te laten zien. Je eindigt natuurlijk ook met door ons gemaakte professionele foto's! Mogen we jou ook in the picture zetten?

Website https://10kuubzand.nl/
Deze cursus kost normaliter €50,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.