Verbindt mensen en idee├źn

Introductiecursus NLP voor vrijwilligers

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
wo. 27 november 2019
13.30 tot 16.00
wo. 4 december 2019
13.30 tot 16.00
wo. 11 december 2019
13.30 tot 16.00
Locatie
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Professionals

Over de Cursus

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Een hele mond vol. Maar wat is het eigenlijk? Dat is lastig in een korte zin uit te leggen. NLP is namelijk heel veelzijdig. NLP is een verzameling van de meest effectieve technieken en modellen uit de psychologie, hypnotherapie, systeemtherapie, gestalttherapie enz. Het bestaat al tientallen jaren en breidt nog steeds uit met nieuwere methodieken zoals systemisch werk en mindfulness. NLP maakt het onbewuste, bewust. Eenmaal bewust van je onbewuste patronen, krijg je keuzevrijheid, invloed op je stemming, meer regie over je leven, grip op je communicatie, meer zelfvertrouwen. Kortom: effectiever functioneren. Een NLP opleiding heeft impact. Zowel voor jezelf als voor je omgeving. Een boost dus voor je persoonlijke en je professionele ontwikkeling.

Extra informatie

Vanwege zeer grote belangstelling wordt deze training opnieuw aangeboden. Diegenen die op de wachtlijst staan worden op voorhand getipt. Mocht de training opnieuw vol zijn meld je dan wel aan voor de wachtlijst. Bij grote belangstelling blijven we de training aanbieden.

Over de trainer

Anita: “In 2010 kwam ik in aanraking met NLP. Ik was meteen geïntrigeerd en leerde anders in het leven te staan. Als dienstbare managementassistente nam ik jarenlang veel werk van anderen over. Daar ontstond mijn behoefte om anders te leren communiceren. NLP leerde me technieken om zelf in mijn kracht te staan èn anderen in hun kracht te zetten. Lang verhaal, kort: Inmiddels ben ik omgeschoold tot NLP Trainer & Coach en werk ik vanuit mijn eigen bedrijf. Ik geniet er heel erg van als mensen inzichten krijgen en als ze vertellen wat NLP met hen doet. Dat wil ik nog veel meer mensen laten ervaren. Ik kijk ernaar uit ook jou te inspireren.”

Website http://www.anitaschelling.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.