Jouw leven a la Aboriginal Art

Jouw leven a la Aboriginal Art
Cursusdata
vr. 14 juni 2024 14.00 tot 16.30
Locatie Wijkcentrum bij van houten, oliemuldersweg 47 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

In deze workshop zet je jouw leven op de kaart met stippen en symbolen a la Aboriginal art.Je krijgt informatie over Aboriginals, hun cultuur en kunst. Je ziet voorbeelden en je gaat in jezelf opzoek naar symbolen die bijvoorbeeld je voorouders, het nu en/of je toekomstdromen kunnen weerspiegelen. Hierbij word je geholpen. Vervolgens zoek je een stuk gekleurd karton uit en zet je het werk op. Al stippend verbinden delen van je leven zich tot een geheel. Er wordt gewerkt met gouache verf, dunne penselen en allerlei materiaal waarmee je kan stippen. Er is passende achtergrond muziek van Aboriginals, die ook meehelpt met de zich verdiepende concentratie. Als afsluiting wordt het gemaakte werk samen besproken, hierdoor kun je ook weer met nieuwe inzichten naar huis gaan. Sowieso ga je naar huis met je zelf gemaakte werkstuk en een ervaring rijker.

Extra informatie

Deze workshop is leuk voor jezelf om te doen en ook als je met mensen werkt en activiteiten aanbiedt om nieuwe ideeën op te doen.

Over de trainer

Mariska Lunsing van Beeldend bezig! verzorgt de training. Zij werkt met kinderen, jongeren en volwassenen rond het beeldend bezig zijn, zoals beeldende lessen, diverse workshops en individuele counseling m.b.v. creatieve therapie. Mindfulness, meditatie, positieve psychologie, lichaamswerk, focussen en ademwerk zijn tevens inspiratiebronnen, die ingezet worden. Bij haar werk staan verbinding, verwondering en verdieping centraal. Zowel in je zelf, binnen contact als met je leefomgeving. Meer informatie zie facebook pagina of website van Beeldend bezig!

Website: https://www.beeldend-bezig.nl