Verbindt mensen en idee├źn

Kiai-Jutsu -Vergroot je innerlijke Kracht

Cursusdata
wo. 22 september 2021
13.00 tot 16.00
wo. 29 september 2021
13.00 tot 16.00
wo. 6 oktober 2021
13.00 tot 16.00
wo. 13 oktober 2021
13.00 tot 16.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type & beschikbaarheid Cursus - 3 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Kiai-Jutsu is de kunst van het beïnvloeden van de energie van anderen, door middel van je eigen energie, via je stem. Eigenlijk doen we dit  allemaal dagelijks onbewust, maar wanneer we onze eigen kracht ontdekken, oefenen en geconcentreerd kunnen uiten, dan wordt het een kunst! Een kunst die grote invloed in je dagelijkse leven kan uitoefenen. Kiai-Jutsu staat aan de basis van weerbaarheid, succesvol onderhandelen, charisma en effectieve liefdesverklaringen. Maar het meest bekend is Kiai-Jutsu wel om het vermogen om je lichaamskracht te vergroten, zonder meer spieren te hoeven kweken. Kun jij dat ook? Jazeker! In deze training leer je je eigen kracht kennen. Je leert verschillende manieren van ademhalen en het effect op jouw energie en die van anderen. Je leert je werkelijke eigen stemgeluid kennen en de kracht die daar vanuit gaat. Je leert je energie te concentreren en te richten. Je leert om met jouw geluid anderen te beïnvloeden, fel, mild, rustig en krachtig. En natuurlijk leer je deze krachten praktisch toe te passen in jouw dagelijkse leven.

Extra informatie

Er zijn helaas weinig leraren in kiai-jutsu, maar via Ontwikkellink kun jij er nu toch gebruik van maken!

Bij MJD kun je gratis parkeren. Deze cursus gaat alleen door bij voldoende deelname (minimaal 8)

Over de trainer

De training wordt gegeven door Max Sluiman. Max is hoofd van de Japanse krijgskunst stijl Senjo Ryu en eigenaar van ZA-ZEN, het bedrijf waarin de mentale kant van Japanse krijgskunst wordt gecombineerd met Zen en psychologie, om zo het beste uit jou naar boven te kunnen halen.  Al twintig jaar specialist in zelf-actualisatie. Max: "Als ik iemand zie opbloeien en ik heb daar een bijdrage aan kunnen leveren, dan wordt ik echt blij!"

Website https://za-zen.nl/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €150,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.