Verbindt mensen en idee├źn

Kom kennismaken met de Tekentaal 19 nov

Cursusdata
di. 19 november 2019 10.00 tot 12.00
Locatie MJD, Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 11 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Workshop

Wil je een ochtend creatief aan de slag en ook jezelf beter leren kennen? Dan is dit iets voor jou! Je bepaalt zelf hoe diep je gaat want het doel is ook lekker ontspannen bezig zijn! 

In deze workshop gaan we aan de slag met kleur (kleurpotlood/stift/pastelkrijt) op papier. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen! Wel heb je er zin in om je kunstzinnig of creatief te uiten.

Eerst gaan we met elkaar kennismaken d.m.v een tekenopdracht, daarna maakt ieder stapsgewijs een individuele tekening die vervolgens bekeken wordt met de Tekentaal. Door het zelf te doen leer je ook twee werkvormen waarmee je met kinderen, jongeren, volwassenen zelf aan de slag kunt.

Extra informatie

 

 

Over de trainer

Vanaf 2018 heb ik een eigen bedrijf Tekenen & Therapie. Ik houd me bezig met Kunstzinnige en creatieve activiteiten en ben daarnaast Tekentherapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

De kern van mijn werk is; verbinding, verdieping en verwondering. Verbinding met jezelf en je omgeving; de mensen en al wat leeft. Verdieping van jezelf en van het contact dat jij hebt met je omgeving. Verwondering over jezelf en de wereld om je heen.

Ook bij dit aanbod; “Kom kennismaken met de Tekentaal!”, hoop ik dat je als een rijker mens de deur uit gaat.

 

Website facebook.com/tekenenentherapie
Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.