Verbindt mensen en ideeën

Kom tot Bloei Mind-Walk wandelserie * deel 2 van 3

Cursusdata
di. 16 mei 2023 09.30 tot 13.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorentzstraat 11, 9727 HW Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 8 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Wandel mee en ontdek wat er vanuit jou mag GROEIEN! Dit is deel 2 v/e serie van 3 Mind-Walk® wandelingen. Ze zijn los van elkaar te volgen. Alle 3 kan natuurlijk ook! Mind-Walk is een wandeling waarbij verschillende wandeltechnieken worden gecombineerd met ontspannings- en ademhalingstechnieken. Het levert je rust en ontspanning. En brengt balans in je leven. Deelnemen aan de Mind-Walk wandeling is een echt ME-moment en een waardevol oplaadmoment binnen de hectiek van alledag. Na afloop van de vorige wandeling deelden de vrijwilligers hun ervaringen: "Heel fijn om in stilte samen te wandelen!" "Ik voel me super ZEN." We treffen elkaar bij het buurtcentrum en maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna gaan we aan de wandel door het stadspark van Groningen. Zo'n 2 á 3 km. Het thema van deze Mind-Walk ‘groeien’. Samen ontdekken we wat er mag groeien. De oefeningen in deze tweede Mind-Walk uit een serie van 3, prikkelen je kracht, enthousiasme en vrolijkheid. Dit opent de weg naar jouw persoonlijke ontwikkeling, het innemen van je eigen ruimte en het omarmen van jouw talenten. We sluiten de wandeling af met ‘soepje bij ‘tBuurtcentrum. Ik verwelkom je graag voor deze fijne wandeling!

Extra informatie

De wandelingen gaan altijd door, tenzij de weersomstandigheden code geel, oranje of rood zijn. Het is handig is om je net iets warmer te kleden. Doordat we regelmatig stil staan of zitten voor een oefening, zul je sneller afkoelen. Neem een flesje water en een zitmatje of plastic zak mee om op te zitten.

Over de trainer

Over de trainer Deze cursus wordt gegeven door Margriet Hekkert: "Ik breng rust in het leven van mensen waarvan de wereld op z’n kop staat door ziekte. Dit doe ik vanuit mijn expertise als trainer én vanuit mijn ervaringsdeskundigheid. Mijn specialisaties zijn rouwverwerking, communicatie en energiemanagement. Bij voorkeur werk ik in de natuur. Want daar heerst rust, worden problemen als vanzelf luchtiger en ontdekken we samen nieuwe paden. Je kunt mij inzetten voor retraite, coaching, training en Mind-Walk wandelingen op een mooie plek in de natuur bij jou om de hoek. Lees mijn verhaal op https://houtmoed.com/"

Website http://www.houtmoed.com
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.