KRACHTIG BESTUREN & BESTUURLIJKE VERNIEUWING online e-learning

KRACHTIG BESTUREN & BESTUURLIJKE VERNIEUWING online e-learning
Cursusdata
za. 30 december 2023 00.00 tot 00.00
Locatie Online
Type & beschikbaarheid Online cursus - 4 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online cursus

Ben je actief als een voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurder en/of bestuurslid van een stichting, vereniging, branche- of beroepsvereniging, die de basis van het besturen wil leren en vervolgens daarop een volgende stap wil maken als bestuur en als bestuurder? Wil je bestuurskracht vergroten en professioneler besturen? Wil je dit het liefst doen op momenten dat het jou goed uitkomt? Dan kun je gratis meedoen aan deze e-learning die wordt aangeboden door Ontwikkellink als dank voor je inzet.

De online training bestaat uit 7 modules die ieder bestaan uit gemiddeld vijf video’s en podcasts. De lessen volg je in je eigen tempo, waarbij je zelf kiest in welk onderwerp je je als eerste verdiept. Je kunt alles volgen in de volgorde van de module-opbouw. Je kunt ook ervoor kiezen alleen te volgen wat je direct nodig hebt. Het is aan jou. Daarom krijg je bij inschrijving direct toegang tot al het lesmateriaal, zodat je meteen naar het onderwerp kunt gaan waar jouw vragen liggen.

Extra informatie

Hoe werkt het: Allereerst let niet op de fictieve datum. Als je belangstelling hebt voor deelname aan deze e-learning, dan kun je jezelf aanmelden via Ontwikkellink door je in te schrijven. Vervolgens nemen wij contact met je op en regelen wij met Frank Hoes hoe jij kan starten. En uiteraard betalen wij de rekening. Hoe mooi is dat. je kunt zelf bepalen wanneer je de e-learning gaat volgen. We horen wel graag je ervaringen. Via deze link krijg je meer informatie over de inhoudt van de e-learning https://www.frankhoes.nl/online-training-besturen/

Over de trainer

Frank Hoes is werkzaam als coach, adviseur en trainer op het gebied van besturen, persoonlijk leiderschap en bestuurlijke ontwikkeling.

Auteur van het boek 'Het witte konijn'. https://www.frankhoes.nl/het-witte-konijn/

Website: https://www.link050.nl