Verbindt mensen en idee├źn

Krachtige en energierijke wortels

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 4 februari 2022
13.00 tot 16.00
vr. 11 februari 2022
13.00 tot 16.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Hoe behoud je de kracht van het positieve in je leven, de energie van je zelf en je omgeving op een manier waarop het je voortstuwt in plaats van onderuit haalt. In deze tweedelige cursus ga je aan de slag met jezelf om je energiebronnen en energie slurpers te indiceren, analyseren, op te sporen en te bekrachtigen, zodat je sterkere wortels hebt om te overwinteren. Wie ben je als krachtig persoon en wie wil je zijn, wanneer je vanuit krachtige wortels handelt?

Extra informatie

In deze cursus leer je via psycho-educatie en praktische oefeningen hoe je zorg voor jezelf te vergroten en te bekrachtigen middels je hoofd, hart en doen te verbinden. Met als resultaat: meer innerlijke rust, vrede, evenwicht en zelfcompassie. Deze cursus bestaat uit 2 delen.

Bij MJD kun je gratis parkeren. We hanteren de rivm regels Vanwege de huidige corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote (max 10) waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden.

Over de trainer

Deze cursus wordt gegeven door Sadhna Oediet Doebé. Sadhna is expert in spirituele zelfleiderschap. Sadhna haar levenswijze is geïnspireerd op Hindoeïstische, Boeddhistische en Westerse filosofie. Zij geeft individuele coaching in haar eigen praktijk en team coaching in organisaties. Haar coaching is gericht op vergroten van zelfregie en zelfvertrouwen door gebruik te maken van innerlijke kracht en authenticiteit. Centraal staat altijd de vraag: "Wie wil ik zijn?" www.sadhnainpowerment.nl Durf te stralen!

Website https://sadhnainpowerment.nl/over/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.