Verbindt mensen en idee├źn

Loslaten, hoe doe je dat?

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 24 september 2021 09.30 tot 11.30
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Vasthouden aan dingen en patronen. Je zorgen maken over zaken waar je geen controle over hebt. Alles tot in de perfectie willen regelen. En dan dat eindeloze malen in je hoofd. Herken je dat? Dan hoor je vast ook vaak: ‘ laat het los’! Loslaten, het klinkt zo makkelijk, maar hoe doe je dat dan? Loslaten gaat over het overwinnen van angsten, het hebben van vertrouwen en een goed geloof in het onbekende. Het gaat om de betekenis die jij geeft aan gebeurtenissen in jouw leven. Uit je negatieve gedachten klimmen waardoor je kunt groeien en meer vanuit liefde kunt leven.

Extra informatie

Voor loslaten bestaat geen magisch middel, maar je kunt er wel mee oefenen en er beter in worden. In deze workshop gaan we hiermee aan de slag. Interactief en leren met en van elkaar. En we zijn weer op locatie aan de Leonard Springerlaan 3 in Groningen. Je kunt bij MJD gratis parkeren en uiteraard je fiets kwijt bij het fietsenrek.

MJD hanteert de RIVM regels

Over de trainer

Astrid Wolswijk is al meer dan 20 jaar werkzaam als trainer en coach op het gebied van vitaliteit, gezondheid en ontwikkeling. Goed in je lijf en hoofd zitten zijn voor haar belangrijke thema's. In haar werk levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling en het functioneren van mensen. Haar aanpak is gebaseerd op de positieve psychologie: erkennen wat niet goed gaat, bekrachtigen wat goed gaat en onderzoeken waar je naar toe wilt. https://www.zijruimtop.nl

De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.