Verbindt mensen en ideeën

Meer rust en minder gedoe? Leer communiceren vanuit het hart

Cursusdata
di. 16 november 2021 09.30 tot 12.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type & beschikbaarheid Workshop - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Workshop

Zie jij weleens op tegen lastige gesprekken? Vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen? Wil je op een positieve manier feedback kunnen geven? Het vier-stappen model uit de geweldloze communicatie biedt houvast. Vier stappen: dat klinkt eenvoudig maar in de praktijk val je vaak terug in je oude gedrag. Daarom werk ik graag met de metafoor van de jakhals en de giraffe. Zo wordt het leuk, herkenbaar en toepasbaar. Zowel tijdens je werk als in privé situaties. Ben je nieuwsgierig naar geweldloze communicatie en hoe het voor jou kan werken? Schrijf je dan snel in voor deze workshop.

Over de trainer

Anita Schelling is NLP Trainer, NLP coach en gedoe-deskundige. Geweldloze communicatie leerde haar anders kijken naar 'gedoe'. De combinatie met NLP maakt het praktisch en haalbaar. "Eigenlijk hadden we dit vroeger op school moeten krijgen. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren!"

Website http://www.anitaschelling.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.