Verbindt mensen en idee├źn

Mindful Handelen en Communicatie

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
di. 15 oktober 2019
13.30 tot 16.30
di. 29 oktober 2019
13.30 tot 16.30
Locatie Timpweg 3, Groningen
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Cursus

In deze cursus vergroot je het bewustzijn van je lichaamstaal. Je ervaart en krijgt inzicht in je eigen uitstraling door beter te bewegen. Op een plezierige en speelse manier leer je bewust je lichaamstaal in te zetten in het contact met anderen. Hierdoor is het ook praktisch toepasbaar in je (vrijwilligers)werk.

Extra informatie

Mindfulness is het leren om met aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het hier en nu. Naast het beoefenen van enkele technieken in het kader van mindful handelen besteden we in deze cursus aandacht aan de vraag wat je ermee kan doen. Zo kan je denken aan het omgaan met (werk)stress en gezondheidsklachten.

Over de trainer

Anna de Kuyer organiseert trainingen en workshops gericht op bewustwording. Dit betekent helder krijgen wat je taak is, wat je te brengen hebt. Naast de Kolibri, centrum voor dans en bewustwording, geeft ze leiding aan De Witte Schuit.

Barbara Vonk is trainer en docent. Ze heeft vele jaren volwassenen getraind in o.a. kernkwaliteiten en sociale vaardigheden. Ze geeft al vele jaren cursussen aan vrijwilligers in Groningen op de Timpweg.

Website http://www.dewitteschuit.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.