Verbindt mensen en idee├źn

Mindful handelen en Communicatie

Cursusdata
di. 3 maart 2020
13.30 tot 16.30
di. 10 maart 2020
13.30 tot 16.30
Locatie De witte schuit, Timpweg 3 Groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 12 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties

Over de Cursus

In deze cursus vergroot je het bewustzijn van je lichaamstaal. Je ervaart en krijgt inzicht in je eigen uitstraling door beter te bewegen. Op een plezierige en speelse manier leer je bewust je lichaamstaal in te zetten in het contact met anderen. Hierdoor is het ook praktisch toepasbaar in je (vrijwilligers) werk. Mindfulness is het leren om met aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het hier en nu. Naast het beoefenen van enkele technieken in het kader van mindful handelen besteden we in deze cursus aandacht aan de vraag wat je ermee kan doen. Zo kan je denken aan het omgaan met ( werk) stress en gezondheidsklachten.

Over de trainer

Anna de Kuyer organiseert trainingen en workshops gericht op bewustwording. Dit betekent helder krijgen wat je taak is, wat je te brengen hebt. Naast de Kolibri, centrum voor danst en bewustwording, geeft ze leiding aan De Witte Schuit.Barbara Vonk is trainer en docent. Ze heeft vele jaren volwassenen getraind in oa kernkwaliteiten, sociale vaardigheden. Ze geeft al vele jaren cursussen aan vrijwilligers in Groningen op de Timpweg.
Website http://www.dewitteschuit.nl
Deze cursus kost normaliter €65,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.