Verbindt mensen en ideeën

Moeiteloos Meer Inzicht

Cursusdata
wo. 7 juni 2023 10.00 tot 12.00
Locatie WerkPro, Zilverlaan 2 Groningen (trainingszaal nr 1)
Type & beschikbaarheid Workshop - 8 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Zit je iets dwars? Wil je het anders? Weet je even niet hoe je verder komt? Dan is deze collageworkshop net iets voor jou! In deze workshop ga je aan de slag met schaar, afbeeldingen en lijm en maak je een collage. Ontspannen en in alle rust ga je ‘knippen en plakken’ onder het genot van een kopje thee of koffie. Even het verstand op nul, afbeeldingen zoeken en intuïtief plakken. Iedereen kan het omdat het er namelijk niet om gaat een kunstwerk te maken. Door eens op een hele andere manier bezig te zijn doorbreek je je vaste patroon en geef je je onbewuste de kans om jou te helpen. Laat je verrassen door jouw collage en het inzicht dat je krijgt!

Over de trainer

Na mijn rechtenstudie vervulde ik jarenlang adviesfuncties bij maatschappelijke organisaties tot het leven mij onaangenaam verraste en ik het roer omgooide. Ik pakte mijn koffers en reisde door Azië en Iran, waar ik geïnspireerd raakte door de gastvrijheid en onderlinge verbondenheid tussen mensen. Na de opleiding tot transformationeel coach ben ik mijn eigen praktijk gestart. Enkele jaren later dwong ziekte mij tot maandenlange rust. Ik begon met het maken van collages. Collages blijken een uitstekend hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht. Mijn ervaring is dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is, deze zit namelijk in jezelf. Soms kan het lastig zijn om er zelf bij te komen. Ik kan je daarbij helpen.

Website http://magrietvanderwerff.nl
Deze cursus kost normaliter €45,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.