On-bewuste Mind-Walk

On-bewuste Mind-Walk
Cursusdata
di. 12 december 2023 10.30 tot 13.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorentzstraat 11, 9727 HW Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Wandel mee en herontdek jouw bewustzijn tijdens de december Mind-Walk® door het stadspark van Groningen.De wandelingen hebben elke maand een ander thema. Ze zijn los van elkaar te volgen. Elke maand meegaan kan natuurlijk ook! Mind-Walk, dat is heerlijk buiten wandelen met aandacht voor jezelf en de natuur. Het wandelen wordt afgewisseld met oefeningen uit oosterse en westerse beweegstromingen, met ontspannings- en ademhalingsoefeningen en met meditatiemomenten.Bij de start van de zomervakantie deelde 1 van de vrijwilligers haar ervaring met mij: "De wandelingen doen mij echt goed. Ik ben er zeker volgend jaar weer bij!" Deelnemen aan de Mind-Walk wandeling is een echt ME-moment en een waardevol oplaadmoment binnen de hectiek van alledag. We treffen elkaar bij het buurtcentrum en maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna gaan we aan de wandel. Zo'n 2 á 3 km. Het thema van deze Mind-Walk is ‘on-bewustzijn’. Onze zintuigen vormen de verbinding met de buitenwereld. Groen geeft rust en de geur v/d kerstboom maakt gelukkig. De invloed is enorm, maar vaak onbewust.We sluiten de wandeling af met ‘soepje bij ‘tBuurtcentrum. Je keert ontspannen en met nieuwe inzichten huiswaarts.Ik verwelkom je graag voor deze winterse wandeling!

Extra informatie

De wandelingen gaan altijd door, tenzij de weersomstandigheden code geel, oranje of rood zijn. Het is handig is om je net iets warmer te kleden. Doordat we regelmatig stil staan of zitten voor een oefening, zul je sneller afkoelen. Neem een flesje water en een zitmatje of plastic zak mee om op te zitten.

Over de trainer

Deze cursus wordt gegeven door Margriet Hekkert: "Ik breng rust in het leven van mensen waarvan de wereld op z’n kop staat door ziekte. Dit doe ik vanuit mijn expertise als trainer én vanuit mijn ervaringsdeskundigheid. Mijn specialisaties zijn rouwverwerking, communicatie en energiemanagement. Bij voorkeur werk ik in de natuur. Want daar heerst rust, worden problemen als vanzelf luchtiger en ontdekken we samen nieuwe paden. Je kunt mij inzetten voor retraite, coaching, training en Mind-Walk wandelingen op een mooie plek in de natuur bij jou om de hoek. Lees mijn verhaal op https://houtmoed.com/"

Website: http://www.houtmoed.com