Verbindt mensen en idee├źn

Online: Zelfvertrouwen: vergroot je psychologisch kapitaal

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
ma. 2 november 2020 09.30 tot 11.30
Locatie Online
Type Online workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online workshop

Zelfvertrouwen is het geloof dat je een bepaalde taak succesvol kunt uitvoeren. Meer zelfvertrouwen helpt je om uitdagingen aan te pakken en minder last van tegenslag te hebben. Door mentaal of in het echt te oefenen met de taak die je wilt doen, kun je jezelf vertrouwen vergroten. In deze workshop leg ik uit hoe je dit doet. Met behulp van oefeningen en voorbeelden uit de praktijk gaan we werken aan het versterken van zelfvertrouwen.

Extra informatie

Vertrouwen in eigen kunnen is een van de vier positieve eigenschappen van psychologisch kapitaal. De andere zijn hoop, veerkracht en optimisme. Deze eigenschappen helpen je om goed om te gaan met stress, tegenslag en uitdagingen. Iedereen heeft deze eigenschappen al in zich, maar ze kunnen verder ontwikkeld worden. Hierdoor kom je er beter voor te staan. Het zorgt voor meer tevredenheid, een gelukkiger gevoel en het leveren van betere prestaties.

Deze workshop is omgezet naar een online aanbod. De deelnemers ontvangen een link en instructies van de trainer om deel te kunnen nemen aan workshop.

Over de trainer

Astrid Wolswijk is al meer dan 20 jaar werkzaam als trainer en coach op het gebied van vitaliteit, gezondheid en ontwikkeling. Goed in je lijf en hoofd zitten zijn voor haar belangrijke thema's. In haar werk levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling en het functioneren van mensen. Haar aanpak is gebaseerd op de positieve psychologie: erkennen wat niet goed gaat, bekrachtigen wat goed gaat en onderzoeken waar je naar toe wilt. website www.zijruimtop.nl

De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.