Verbindt mensen en idee├źn

Online zomer en feestaanbod - Leve jouw Ontwikkellink!

Type Video
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Video

Leve jouw Ontwikkellink!
Ter ere van het eerste verjaardag van Ontwikkelink en om samen de zomer in te gaan, hierbij een interactieve trainingssessie vol buitengewone ideeën.
Laat je uitdagen om te overnachten op een bijzondere locatie. Een projectje om samen fotoos uit te zoeken, maar ook “Hoe overleef ik zomerse tegenslagen” en “Gluren bij de buren”   Een uurtje kijkplezier met genoeg inspiratie voor een hele zomer!

 

Extra informatie

Op 27 juni 2020 bestond de naam Ontwikkellink en de vernieuwde website 1 jaar.

Dit aanbod betreft alleen een link naar een video. Vanaf september start er een training waarbij je jezelf kunt aanmelden Je kunt via deze link naar de video of via naar de cursus (onderaan) https://www.youtube.com/watch?v=YCzcxSEegXE

Veel kijkplezier

Over de trainer

Trainer Ingrid Koetzier ontwikkelde de afgelopen 15 jaar het traject Buitengewoonzijn.NU Honderden cursisten deden deze landelijke training en honderden projecten maakten de wereld een stukje mooier. Vol passie, gedrevenheid, met kwetsbaarheid, het durven falen als kracht worden de groepen door haar geleid en de filmpjes gemaakt. Maatschappelijke betrokkenheid, vertrouwen op je eigen kracht, voldoen aan je eigen maat zijn sleutels voor haar werk. Verder kan je rekenen op een portie humor en directheid. zie www.Ingridkoetzier.nu

Website www.link050.nl/ontwikkellink

Deze cursus wordt op een andere website aangeboden. Je hoeft je niet in te schrijven en er zijn ook geen maximaal aantal deelnemers.

Naar de cursus