Verbindt mensen en ideeën

Ont-Moet jezelf - systemisch, schrijvend en mindfulness

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
do. 2 februari 2023
10.00 tot 12.00
do. 16 februari 2023
10.00 tot 12.00
do. 2 maart 2023
10.00 tot 12.00
do. 16 maart 2023
10.00 tot 12.00
Locatie Bij van Houten, oliemuldersweg 47 Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Jezelf ont-moeten in alle eerlijkheid, naar jezelf kijkend met als doel te verkennen wanneer je volop ‘ja’ zegt tegen jezelf. Je maakt contact met jezelf en verkent wat nodig is om stappen te nemen. Stappen die je dichter brengen bij dat wat bij je past. Waar je voelt dat je energie van krijgt in plaats van dat je leeg dreigt te lopen. Op het moment dat het je lukt je los te maken van belemmerende gedachten ontstaat ruimte om te onderzoeken wat je werkelijk wilt, wie je bent en hoe je vol vertrouwen verder kunt gaan . In verbinding met jezelf en je omgeving werken wij: in gesprek, in stilte, schrijvend, in meditatie, systemisch en eventueel ook met opstellingen. Na het volgen van deze training: – weet je beter wat belangrijk voor je is – leer je gezonde keuzes te maken die bij je passen – ervaar je innerlijke rust en heb je meer energie

Extra informatie

Tussen de trainingsdagen door ontvangt iedere deelnemer verdiepende thuisopdrachten. Op deze manier ben je niet alleen tijdens de trainingsdagen bezig, maar blijf je het hele traject in de stroom van zelfontwikkeling. Wij werken door middel van verschillende technieken zoals: mindfulness, systemisch werk, schrijven naar inzicht en mogelijk ook opstellingswerk. Als je ervoor kiest om aan deze workshop deel te nemen is het fijn als je in principe alle workshopdagen aanwezig kunt zijn (calamiteiten en ziekte uiteraard uitgezonderd).

Over de trainer

Anja Kuhn begeleidt in haar praktijk mensen met stress- en/of angstklachten en burnout. Ook mensen die in veranderende levensfases op zoek zijn naar meer verdieping en persoonlijke groei, weten de weg naar haar te vinden. Coachtools die zij onder andere inzet zijn: systemisch werk, familieopstellingen, mindfulness, schrijven naar Inzicht en spiegelen met honden. Anja geeft ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Daarnaast is Anja professionele begeleider voor mensen met Angst voor honden. In individuele trajecten leren haar klanten om Angst om te buigen naar meer vrijheid en vertrouwen in de omgang met honden.

Website www.flowemotion.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.