Verbindt mensen en idee├źn

Ontwikkellink heeft een zomerstop en is vanaf september weer actief!

Cursusdata
do. 1 september 2022 08.00 tot 08.00
Locatie geen
Type & beschikbaarheid Overig - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Professionals,Overig,Buurtinitiatief

Over de Overig

In de maanden juli en augustus 2022 biedt Ontwikkellink geen aanbod aan. Vanaf september bieden we weer nieuw aanbod. Je kunt je hier al voor aanmelden. Zit jouw workshop / cursus die je wilt volgen er (nog) niet bij. Vrees niet, het aanbod wordt nog steeds aangevuld. Heb je ideeën voor nieuw aanbod. Laat het ons weten. Ontwikkellink werkt namelijk vraaggericht en plaatst aanbod op verzoek van een ieder die vrijwillig actief is. Ontwikkellink wenst alle vrijwilligers een fijne zomer.

Extra informatie

Heb jij een verzoek tot een specifieke workshop of cursus, die jou kan ondersteunen tijdens je vrijwillige inzet? Laat het ons weten via ontwikkellink@link050.nl

Over de trainer

Ontwikkellink is een aanbod vanuit Link050. We bieden gratis workshops en cursussen aan een ieder die vrijwillig actief is in de gemeente Groningen. Het maakt niet uit waar en hoe vaak of op welke wijze. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, als betrokkene bij een buurt initiatief, via een participatiebaan of anders. Het aanbod is gratis dankzij een subsidie van de Gemeente Groningen, die op deze wijze vrijwilligers willen bedanken voor de inzet en betrokkenheid.

Website https://www.link050.nl/proeverij-vrijwillig-geluk-2/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.