Verbindt mensen en idee├źn

Oog voor kleur

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
wo. 16 februari 2022
15.00 tot 17.00
wo. 2 maart 2022
15.00 tot 17.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Deze training bestaat uit 2 bijeenkomsten. De eerste gaat over kleur in kleding en waarom dat belangrijk is. Tijdens de cursus leer je over kleuren en de eigenschappen die ze hebben. Daarnaast ga je ook onderzoeken, zien en ervaren wat kleur voor jou doet en welke kleuren dat zijn. Hoe zorg je ervoor dat de kleuren die je draagt, passen bij wie je bent, en wat je doet in je (vrijwilligers) werk en andere activiteiten. Het is een interactieve cursus, waarin we vooral veel gaan doen en kijken! Het tweede dagdeel is een vervolg op de eerste dagdeel. Tijdens deze bijenkomst ligt het accent op kleur en stijl, waarbij je ook aan de slag gaat met je persoonlijke stijl. 

Extra informatie

Vanwege de corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote van max 10 personen waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden. Waar de cursus gaat plaastvinden is nog niet bekend

Over de trainer

De cursus wordt verzorgd door Maartje Vroom. Met een achtergrond in het welzijnswerk en de zorg heeft ze een ruime ervaring in het begeleiden van mensen. Sinds afgelopen jaar ook als ondernemer en eigenaar van MaartjeStijl, voor duurzaam kleur- en kledingadvies. Echt kunnen zijn wie je bent en dit ook laten zien in de kleuren en kleding die je draagt is wat ze belangrijk vindt. Empathie, rust én enthousiasme zijn de elementen die haar stijl van begeleiden kenmerken.

Website https://www.maartjestijl.nl/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.