Verbindt mensen en ideeën

Oplossen met Aandacht

Cursusdata
di. 4 april 2023 10.00 tot 12.00
Locatie Buurtcentrum stadspark, lorentzstraat 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 4 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

In deze bijzondere tijd is het fijn om je met anderen te verbinden en samen problemen op te lossen. In deze workshop heb je verder niet iets speciaals nodig en je hoeft ook niet iets bijzonders te kunnen. Het enige dat je gaat inzetten is je gedachtekracht. Ik begeleid het proces van het richten van onze aandacht. De collectieve energie die hierdoor vrijkomt gaan we voor de ander en onszelf gebruiken om verandering te brengen in een fysiek, emotioneel of mentaal probleem.

Over de trainer

In vervolg op haar rechtenstudie heeft ze jarenlang adviesfuncties vervuld bij diverse maatschappelijke organisaties tot het leven haar onaangenaam verraste en ze besloot het roer om te gooien. Na de opleiding tot transformationeel coach is ze haar eigen praktijk gestart. Haar drive is om ‘de ander te helpen zichzelf te helpen’. Het is haar overtuiging en ervaring dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is, deze zit namelijk in jezelf. Dat klinkt heel simpel maar het is niet altijd eenvoudig om daar zelf bij te komen. Ze faciliteert het proces waarin je meer zicht krijgt op jouw oplossing.

Website http://magrietvanderwerff.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.