Verbindt mensen en idee├źn

Reanimatie bij baby's en kinderen (inclusief verslikken en bijna stikken)

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
za. 18 april 2020 09.00 tot 12.30
Locatie Parcivalcollege Gebouw B Merwedestraat 98 9725 KG Groningen . Bij tunnel Papiermolen
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Vanwege het corona Virus gaat deze workshop niet door. Diegenen die zich hebben aangemeld zullen opnieuw benaderd worden, zodra bekend is wanneer de workshop weer gegeven kan worden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Tijdens de cursus wordt er uitvoerig uitleg gegeven over hoe te handelen bij het reanimeren van baby's en jonge kinderen. Altjd handig om te weten als je vrijwilligerswerk doet en met baby's of kinderen werkt. Aan het einde van de cursus wordt ook uitleg gegeven hoe je kunt handelen als een baby/kind zich verslikt en / of bijna stikt. Alle handelingen worden geoefend op poppen, zodat men aan het einde van de cursus een stuk zelfvertrouwen gekregen heeft m.b.t. reanimatie.

Extra informatie

Tijdens de cursus gaan we ook in op vragen van de vrijwilligers. U krijgt (via mail) een certificaat van de NRR na actieve deelname.

Over de trainer

De training wordt verzorgt door Elzo B. Botjes, hij is een ervaren EHBO'er, verzorger van het American Football team "de Groningen Giants". Daarnaast nog vele andere EHBO bezigheden zoals Oosterpoort, Fc Groningen, Cheer & Dance organisatie. Website https://www.ehbooplocatie.nl/

Website https://www.ehbooplocatie.nl/
Nieuw! Ontwikkellink biedt online aanbod aan. Vanwege het corona virus gaan de cursussen en workshops op locatie niet door. Maar wel online? Hou de website de komende weken in de gaten voor meer online aanbod.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.