Verbindt mensen en idee├źn

Samen knutselen voor kerst

Cursusdata
ma. 13 december 2021 10.00 tot 11.30
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

In deze workshop ga je zelf aan de slag. Je maakt een drie dimensionale ster, een kerst lichtje en een start voor een slinger vol dankbaarheid . De workshop is vooral geschikt voor vrijwilligers die met kinderen of andere mensen werken, Je krijgt voldoende handvatten mee om het daarna zelf uit te voeren met je doelgroep, Daarnaast is het gezellig samen bezig zijn met muziek op de achtergrond. Dus wil je, je kerstgevoel weer wat nieuw leven inblazen kom vooral!

Extra informatie

Bij MJD kun je gratis parkeren. 

Vanwege de huidige corona maatregelingen willen wij u vragen om bij binnenkomst je handen te desinfecteren en om in de centrale hal een mondkapje te dragen. Dit is niet meer nodig in de trainingsruimte. We hanteren een kleine groepsgrote (max 8) waardoor het goed mogelijk is om voldoende afstand te behouden.

 

 

Over de trainer

Mariska Lunsing van Beeldend bezig! verzorgt de workshop. Zij werkt met kinderen, jongeren en volwassenen rond het beeldend bezig zijn. Ze geeft diverse cursussen, workshops en biedt individuele begeleiding in de vorm van tekentherapie. Bij haar werk staan verbinding, verdieping en verwondering centraal. Zowel binnen in jezelf als binnen contact en je leefomgeving. Voor meer informatie zie de website of facebookpagina van Beeldend bezig!

Website https://www.beeldend-bezig.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.