Verbindt mensen en ideeën

SAMEN NIEUWE ENERGIE OPDOEN

Cursusdata
vr. 28 oktober 2022 09.30 tot 11.30
Locatie Bij van Houten, oliemuldersweg 47 Groningen (1 e gebouw, 1 e verdieping)
Type & beschikbaarheid Workshop - 8 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

In deze bijzondere tijd is het fijn om je met anderen te verbinden en zo nieuwe energie op te doen. In deze workshop heb je verder niet iets speciaals nodig en je hoeft ook niet iets bijzonders te kunnen. Het enige dat je gaat inzetten is je gedachtekracht. Ik begeleid het proces van het richten van onze aandacht. De collectieve energie die hierdoor vrijkomt gaan we voor onszelf en de anderen gebruiken.

Over de trainer

Magriet van der Werff heeft in vervolg op haar rechtenstudie jarenlang adviesfuncties vervuld bij diverse maatschappelijke organisaties tot het leven haar onaangenaam verraste en ze besloot het roer om te gooien. Na de opleiding tot transformationeel coach is ze haar eigen praktijk gestart. Haar drive is om ‘ander te helpen zichzelf te helpen’. Het is haar overtuiging en ervaring dat de oplossing voor datgene waar je mee worstelt heel dichtbij is, deze zit namelijk in jezelf. Dat klinkt heel simpel maar het is niet altijd eenvoudig om daar zelf bij te komen. Net zoals het onmogelijk is om jezelf aan je haren uit het moeras te trekken. Ze faciliteert het proces waarin je meer zicht krijgt op jouw oplossing.

Website http://magrietvanderwerff.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.