Verbindt mensen en idee├źn

Schrijf het perfecte social media-bericht!

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
di. 3 december 2019 09.30 tot 10.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig

Over de Workshop

Hoe maak je een goed social media-bericht? In de beperkte ruimte die je hebt, wil je toch graag precies zeggen wat je bedoelt. En daarmee ook nog de juiste mensen aanspreken. In deze workshop gaan we daarmee aan de slag. We kijken wat de ideale lengte is voor je tekst, hoe je die het beste kunt formuleren en hoe je ervoor zorgt dat diegene die het bericht ziet ook daadwerkelijk actie onderneemt. Of dat nu om het liken van jouw bericht gaat, het delen of om het geven van een reactie. Meenemen naar de training: laptop, smartphone (optioneel).

Extra informatie

Social media is niet eng, maar biedt juist meerwaarde. Ook voor jou. Dat laat ik je in deze workshop zien. Door samen te kijken hoe je een post maakt, hoe en waarvoor je die kunt inzetten en wat er daarna mee gebeurt, stappen we over de drempelvrees heen en kun je in de toekomst zelf met social media aan de slag.

Over de trainer

Trainer is Lottie Herfkens. Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Werkervaring heb ik opgedaan bij verschillende organisaties, waaronder het Groninger Museum, Alzheimer Nederland, VU Amsterdam en War Child. Met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je deze kanalen kunt gebruiken en wat de meerwaarde daarvan is. Ik laat je zien dat social media niet zinloos zijn, maar juist heel mooie middelen om op een laagdrempelige, snelle manier met anderen te communiceren.

Website http://www.videoprofs.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.